3366465770

Kinderen hebben een aangeboren nieuwsgierigheid en verwondering voor de wereld om zich heen. Door ze te omringen met een rijk, open en natuurlijk spelaanbod worden hun fantasie, verbeelding en creativiteit gestimuleerd. In dit digitale tijdperk belangrijker dan ooit. Als dat speelgoed dan ook nog eens duurzaam én mooi is, is de keus door bewuste ouders snel gemaakt. Duurzaam en antroposofisch speelgoed dat gezien mag worden; “To celebrate a simplified childhood!”.

Duurzame en creatieve makers

Reiger en de Raaf werkt voornamelijk samen met kleine producenten. Deze vinden we dan ook over heel de wereld. Soms ontdekken we prachtige producten die gemaakt worden door grotere bedrijven; zolang de bedrijfsethos ons aanspreekt maken we graag een uitzondering. Duurzaam en antroposofisch speelgoed van over de hele wereld.

op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis

gratis bezorging vanaf €50

14 dagen bedenktijd

alles wordt leuk ingepakt

Voor alle leeftijden

Baby's

0 – 1 jaar

Peuters

1 – 4 jaar

Kleuters

4 – 6 jaar

Kinderen

> 6 jaar

Reiger en de Raafs internationale makers

 

Reiger en de Raaf werkt samen met verschillende makers; elk met hun eigen specialiteit, geselecteerd op duurzaamheid en creativiteit. We vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk gewerkt wordt met natuurlijke producten, en kiezen voornamelijk voor kleine bedrijfjes die het ambacht van creëren vol passie uitvoeren.

Ken, of ben je maker van duurzaam en antroposofisch speelgoed die Reiger en de Raaf moet gaan verkopen? Laat het night life!

Morgen bezorgd en 14 dagen bedenktijd

We versturen onze pakketten met MyParcel in samenwerking met PostNL. Momenteel alleen naar Nederland en België. De pakketten worden de dag van bestelling (tot 16:00) meteen verstuurd en de volgende dag geleverd. Daarnaast bieden we 14 dagen bedenktijd.

Alles is een cadeautje

Als je iets bij ons besteld, krijg je het pakketje standaard en gratis mooi ingepakt als leuk cadeautje. Liever zelf inpakken? Geef dit dan even aan bij je bestelling.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG

€5 KORTING

OP JE EERSTE AANKOOP


En blijf op de hoogte van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en alle nieuwe ontwikkelingen.