ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ


Η εταιρεία ΔΟΜΙΚΟΝ πρωτοπόρος στον τομέα της μόνωσης με πολυουρία στην Ελλάδα, εφαρμόζει το σύστημα στεγάνωσης Blueshild PmB της Pitchmastic (Pitchmastic – Bayer) πάνω από 15 χρόνια παρέχοντας μέχρι και σήμερα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μόνωσης με πολυουρία (polyurea).

Η ΔΟΜΙΚΟΝ είναι αντιπρόσωπος και πιστοποιημένος εφαρμοστής της Βρετανικής Pitchmastic PmB εφαρμόζοντας με δικά της συνεργεία υψηλής ποιότητας και αντοχής υλικά πολυουρίας της Γερμανικής BAYER.

Είμαστε οι πρώτοι που εισάγαμε την στεγάνωση με πολυουρία, στην Ελλάδα με την εφαρμογή το 2002 του συστήματος της PmB στην οροφή του Νέου κτηρίου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Υπόγειο κτήριο κάτω από το πάρκο του Ελ. Βενιζέλου). Μέχρι σήμερα έχουμε υλοποιήσει εκατοντάδες έργα σε Ελλάδα και το εξωτερικό στεγανόνωντας χιλιάδες μέτρα επιφανειών.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό, έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προκειμένου να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μόνωσης, αναλαμβάνοντας και υλοποιώντας έργα με διαφορετικές απαιτήσεις.

Η πολυουρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις μόνωσης όπως:

 • Μόνωση - στεγάνωση οροφών από σκυρόδεμα, μέταλλο και ξύλο
 • Στεγάνωση θεμελιώσεων και στεγανολεκάνων
 • Στεγάνωση δεξαμενών και κολυμβητικών δεξαμενών. Έχουν στεγανοποιηθεί και κολυμβητικές δεξαμενές που υφίστανται σε οροφές κτηρίων με απόλυτα αποτελέσματα
 • Στεγάνωση καταστρωμάτων και δεξαμενών πλοίων
 • Στεγάνωση γεφυρών
 • Στεγάνωση φυτεμένων δωμάτων και ταρατσών προς φύτευση (πράσινες στέγες)
 • Στεγάνωση κτηρίων εταιρειών κινητής και σταθερής τηλεπικοινωνίας και ψηφιακών κέντρων
 • Στεγάνωση δεξαμενών βιοκαυσίμων και δεξαμενών νερού

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα cattle drover

ΤO ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ BLUESHIELD ΤΗΣ PmB


Το σύστημα Blueshield PmB της Pitchmastic PmB είναι δύο συστατικών υψηλής απόδοση 100% ρευστή ελαστομερής πολυουρεθάνη - πολυουρία που προσφέρει εγγυημένη και μόνιμη προστασία στις κατασκευές από την υγρασία. Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα μόνωσης με CE εφαρμοσμένου συστήματος στην Ελλάδα. Διαθέτει επίσης πιστοποιήσεις από το British Board of Agrement (ΒΒΑ) Βρετανίας, ΒΑΜ Γερμανίας και άλλες πιστοποιήσεις για εφαρμογές σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Το σύστημα στεγανοποίησης της PmB αποτελείται από:


 • Αστάρι PmB:

  Το σύστημα στεγάνωσης της PmB χρησιμοποιεί αστάρι ενός συστατικού πολυουρεθανικής βάσης προσδίδοντας εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα. Το αστάρι εφαρμόζεται με ψεκασμό ή με ρολό.

 • Εφαρμογή μεμβράνης στεγάνωσης PmB:

  Η μεμβράνη PmB (Baytec) αποτελείται από υψηλής απόδοσης ελαστομερή πολυουρία δύο συστατικών άμεσης εφαρμογής με ψεκασμό. Το ελάχιστο πάχος βάσει προδιαγραφής ορίζεται σε 2mm με τελικό ονομαστικό τα 2,7mm. Το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει απόλυτη και εγγυημένη στεγανοποίηση.

 • Έλεγχος συστήματος:

  Η τοποθετημένη στεγανοποιητική μεμβράνη ελέγχεται για πρόσφυση και στεγάνωση μετά από την εφαρμογή της, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το προδιαγραφόμενο πάχος έχει επιτευχθεί. Σε περίπτωση όπου αυτό δεν έχει συμβεί, επανατοποθετείται επί πλέον υλικό ώστε η μεμβράνη να μην έχει καμία ατέλεια και να είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές του συστήματος. Οι σχετικοί έλεγχοι γίνονται οπτικά και ηλεκτρονικά με την χρήση ηλεκτρονικού ελεγκτή πάνω στη μεμβράνη με απολύτως αξιόπιστα αποτελέσματα.

 • Εφαρμογή τελικού επιστρώματος:

  Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται επίστρωση δαπέδου, το υλικό είναι έτοιμο εντός μόλις 4 (τεσσάρων) ωρών να δεχθεί οποιοδήποτε υλικό επικάλυψης. Η θερμομόνωση μπορεί να τοποθετηθεί επί της μεμβράνης και κατόπιν τσιμεντοκονία για τις ρύσεις και κατόπιν το τελικό δάπεδο. Επίσης μπορεί να παραμείνει η μεμβράνη ως τελικό δάπεδο με εφαρμογή επιστρώματος ως βατή επιφάνεια με την αλλαγή του χρώματος στην επιθυμητή απόχρωση.

Το σύστημα καλύπτεται από γραπτή εγγύηση!


ΕΡΓΑ


Δείτε ένα δείγμα από τα έργα που έχουμε υλοποιήσει.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.